«Նեգրի ժպիտ»

Բաղադրությունը

կարագ - 200գ
շաքարավազ - 3բ
ձու - 9 հատ
թթվասեր - 2 հատ
սոդա - 1թ գդ.
քացախ - 1ճ գդ.
ալյուր - 2,5բ
կակաո - 2ճ գդ.
գլազուր

Պատրաստման եղանակը

Խմոր. 200գ կարագ, 1,5բ շաքարավազ, 9 ձվի դեղնուց, 2 թթվասեր, 1թ գդ. սոդա, 1ճ գդ. քացախ, 2,5բ ալյուր, 2ճ գդ. կակաո:
Եփել 180 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում:

Բեզե. 9 ձվի սպիտակուց, 1,5բ շաքարավազ:

Բեզեն լցնել եփած խմորի վրա և վրայից բարակ ձևավոր շերտով լցնել գլազուր:

Comments

Popular Posts