«Կուտուզով»

Բաղադրությունը

ձու - 6 հատ
շաքարավազ - 1,5բ
շաքարի փոշի - 1բ
թթվասեր - 1,5 հատ
կարագ - 400գ
մեղր - 2ճ գդ.
սոդա - 1թ գդ.
ալյուր - 5բ

Պատրաստման եղանակը

Խմոր. 6ձու, 1,5բ շաքարավազ, 200գ կարագ, 2ճ գդ. մեղր, 1թ գդ. սոդա, 5բ ալյուր: Բաժանել 3 գնդի և առանձին թխել:

Կրեմ. 200գ կարագ, 1բ շաքարի փոշի, լավ խառնել, ավելացնել 1,5 հատ թթվասեր:

Շերտերը միացնել կրեմով, վրան` շաքարի փոշի:

Comments

Popular Posts