Խաչապուրի
Բաղադրությունը
ձու - 1հատ
մածուն - 1բ
յուղ - 3ճ գդ.
պանիր - 200գ
ալյուր - 3բ
սոդա
աղ
Պատրաստման եղանակը
Խմոր. 1ձու, 1բ մածուն, 1ճ գդ. յուղ, 3բ ալյուր (այնքան, որ դառնա փափուկ խմոր): Խմորը հունցել, բացել, վրան շաղ տալ նախապես իրար խառնած աղ և սոդա, կրկնել 3 անգամ: Վերջին բացելուց դնել միջուկը, փակել, վրան քսել ձու կամ մածուն և եփել 180աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Միջուկ. 200գ պանիրը և 2ճ գդ. յուղը խառնել և որոշ ժամանակ թողնել սառը տեղ:
ձու - 1հատ
մածուն - 1բ
յուղ - 3ճ գդ.
պանիր - 200գ
ալյուր - 3բ
սոդա
աղ
Պատրաստման եղանակը
Խմոր. 1ձու, 1բ մածուն, 1ճ գդ. յուղ, 3բ ալյուր (այնքան, որ դառնա փափուկ խմոր): Խմորը հունցել, բացել, վրան շաղ տալ նախապես իրար խառնած աղ և սոդա, կրկնել 3 անգամ: Վերջին բացելուց դնել միջուկը, փակել, վրան քսել ձու կամ մածուն և եփել 180աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Միջուկ. 200գ պանիրը և 2ճ գդ. յուղը խառնել և որոշ ժամանակ թողնել սառը տեղ:
Comments
Post a Comment