Թխվածք «Ընկույզ»
Բաղադրությունը
ձու - 2
կարագ - 400գ
ալյուր - 2բ
շաքարավազ - 0.5բ
եռացրած խտացրած կաթ - 1 հատ
ընկույց - 50գ
դարչին - 0.5 տուփ
սոդա
Պատրաստման եղանակաը
Խմոր. 2 ձու, 200գ կարագ, 2բ ալյուր, 0.5թ գդ. սոդա, 0.5բ շաքարավազ:
Կրեմ. եռացրած խտացրած կաթը հարել 200գ կարագի հետ:
Խմորը եփել հատուկ ձևավոր ամանների մեջ: Որպես միջուկ` ծեծած ընկույզը, դարչինը և կրեմը խառնել և դնել խմորի մեջ: Երկու փոքրիկ խմորիկները միացնել և ընկույզի պես փակել:
ձու - 2
կարագ - 400գ
ալյուր - 2բ
շաքարավազ - 0.5բ
եռացրած խտացրած կաթ - 1 հատ
ընկույց - 50գ
դարչին - 0.5 տուփ
սոդա
Պատրաստման եղանակաը
Խմոր. 2 ձու, 200գ կարագ, 2բ ալյուր, 0.5թ գդ. սոդա, 0.5բ շաքարավազ:
Կրեմ. եռացրած խտացրած կաթը հարել 200գ կարագի հետ:
Խմորը եփել հատուկ ձևավոր ամանների մեջ: Որպես միջուկ` ծեծած ընկույզը, դարչինը և կրեմը խառնել և դնել խմորի մեջ: Երկու փոքրիկ խմորիկները միացնել և ընկույզի պես փակել:
Comments
Post a Comment