Վարդ
Բաղադրությունը
ձու - 4
շաքարավազ - 1բ
ալյուր - 1բ
Պատրաստման եղանակը
Բաղադրիչները խառնել իրար և կլոր-կլոր թխել:
Մեծ գդալով դնել թիթեղի վրա և եփել մինչև վարդագույն դառնալը, կորացնել, մեջը ջեմ դնել և երկար կտրած գազար, վրան ցանել շաքարի փոշի: Դառնում է կալա:
Փոքր թեյի գդալով դնել թիթեղի վրա և եփել մինչև վարդագույն դառնա, տաք վիճակում հավաքել վարդի նման, վրան ցանել շաքարի փոշի:
ձու - 4
շաքարավազ - 1բ
ալյուր - 1բ
Պատրաստման եղանակը
Բաղադրիչները խառնել իրար և կլոր-կլոր թխել:
Մեծ գդալով դնել թիթեղի վրա և եփել մինչև վարդագույն դառնալը, կորացնել, մեջը ջեմ դնել և երկար կտրած գազար, վրան ցանել շաքարի փոշի: Դառնում է կալա:
Փոքր թեյի գդալով դնել թիթեղի վրա և եփել մինչև վարդագույն դառնա, տաք վիճակում հավաքել վարդի նման, վրան ցանել շաքարի փոշի:
Comments
Post a Comment