Կլոր բլիթ (рулет)

Բաղադրությունը

ձու - 2 հատ
խտացրած կաթ - 1 հատ
քացախ - 1թ գդ.
ալյուր - 1բ
շաքարի փոշի
ցանկացած ընդեղեն, հատապտուղներ և այլ բաղադրիչներ` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել և եփել շատ թույլ կրակի վրա 15-20 թոպե: Հանել ջեռոցից, թղթի վրա լցնել շաքարի փոշի, թխվածքը դնել վրան և լցնել միջուկը և փաթաթել: Կարելի է նաև խմորի վրա քսել կրեմ, ապա նոր ավելացնել միջուկը (հարմար է օգտագործել հատապտուղների դեպքում):
Փաթաթելուց հետո թողնել սառչի:

Comments

Popular Posts