Խնձորով կարկանդակ

Բաղադրությունը

ձու - 3 հատ
շաքարավազ - 2բ
կարագ - 300գ
քացախ - 1ճ գդ.
սոդա - 1թ գդ.
ալյուր - 2,5բ
խնձոր - 3 հատ (մեծ ու թթու)
թթվասեր - 1 հատ
գլազուր

Պատրաստման եղանակը

Խմոր. 3 ձու, 1,5բ շաքարավազ, 300գ կարագ (մի քիչ հալած), 1ճ գդ. քացախ, 1թ գդ. սոդա, 2,5բ ալյուր: Բաժանել 3 մասի և թխել յուղաթերթի վրա:

Կրեմ. 3 խնձորը քերել, ավելացնել 0,5բ (կամ 1` ըստ ցանկության) շաքարավազ: 1 հատ թթվասերը քամել և ավելացնել խնձորների վրա:
Շերտերը միացնել խնձորի կրեմով, վրան լցնել գլազուր:

Comments

Popular Posts