Ամառային

Բաղադրությունը

կարագ - 200գ
ձու - 2 հատ
շաքարավազ - 1բ
ալյուր - 1,5բ
օսլա - 0,5բ
սոդա - 1թ գդ.
խնձոր - 1կգ

Պատրաստման եղանակը

Խմոր. 200գ կարագը լավ հարել, ավելացնել 2 ձու, աղ, 1թ գդ. սեդա, 1բ շաքարավազ, 1,5բ ալյուր, 0,5բ օսլա: Ստացվում է թույլ խմոր: Բաժանել 2 մասի և առանձին թխել:

Միջուկ. 1կգ խնձորը մաքրել և շոգեխաշել, կտրատել շատ մանր կամ տրորել:

Շերտերի միջև դնել միջուկը, իսկ վրան զարդարել խնձորի կտորներով:

Comments

Popular Posts