Սեր

Բաղադրությունը
ձու - 4 հատ
շաքարավազ - 3.5բ
կակաո - 3ճ գդ
ալյուր - 1.5բ
օսլա - 4ճ գդ
կաթ - 3բ
մարգարին - 200գ
վանիլին
գլազուր

Պատրաստման եղանակը
Խմոր. 12 ձվի սպիտակուցին ավելացնել 2բ շաքարավազ և պատրաստել բեզե: Ավելացնել 3ճ գդ կակաո, 1.5բ ալյուր: Ամբողջը խառնել, պատրաստել գեռոցը` յուղոտ թղթով և տաքացնելով 180 աստիճան:

Կրեմ. 12 ձվի դեղնուցը և 2բ շաքարավազը շատ լավ հարել, ավելացնել 4ճ գդ օսլա, 3բ կաթ, խառնել և եփել գոլորշու վրա մինչև դառնա պինդ մասսա: 200գ մարգարինը լավ հարել և ավելացնել եփած զանգվածին, ավելացնել վանիլին: Կրեմից 2-3ճ գդ առանձնացնել գլազուրի համար:

Եփած և սառեցրած խմորի վրա քսել կրեմը և վրայից լցնել գլազուրը:

Comments

Popular Posts